Meta menu


Kompania

Kompania

Kushtuar kujdesit shëndetësor

Berlin-Chemie AG është një kompani me traditë të pasur dhe që ka përjetuar një zhvillim dinamik. Historia jonë në Berlin-Adlershof zë fill në vitin 1890. Disa nga punonjësit tanë janë brezi i pestë i familjes së tyre që përfshihen në zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e barnave për këtë kompani që tani njihet si Berlin-Chemie AG.

Jemi veçanërisht të lidhur me vendin tonë kryesor në Berlin, të cilit i qëndrojmë besnik. Në të njëjtën kohë, jemi një kompani kozmopolitane. Organizatat tona janë aktive në terren në më shumë se 30 vende evropiane dhe aziatike. Në total, ne punësojmë njerëz nga më shumë se 70 vende. Ky diversitet kontribuon në fuqinë tonë.


KËRKIMI