Berlin-Chemie AG / Menarini / Kompania / Lajme / Ranexa® /

Ranexa®

Ranexa® është një bar që përdoret në kombinim me barna të tjerë për trajtimin e angina pektoris, që paraqitet si një dhimbje gjoksi apo shqetësim i lokalizuar në pjesën e sipërme e trupit, ndërmjet qafës dhe pjesës së sipërme të barkut. Shpesh shfaqet gjatë sforcimit fizik apo veprimtarive fizike të tepruara.

Ranexa®

KËRKIMI