Meta menu


Prodhimi

Prodhimi

Prodhimi i barnave të cilësisë së lartë

BERLIN-CHEMIE garanton një prodhim ultra-modern dhe të sigurt të barnave të cilësisë më të mirë, sipas filozofisë së MENARINI Group.

BERLIN-CHEMIE AG ka një traditë të gjatë në prodhimin e barnave dhe një bashkëpunim me një skuadër prodhimi shumë të motivuar dhe të trajnuar në mënyrë të shkëlqyer.

Në fabrikat e prodhimit Adlershof dhe Britz në Berlin, ne prodhojmë forma të dozave të ngurta (tableta, tableta të veshura, kapsula), të lëngëta (tretësira dhe pika), suposta, si dhe solucione për infuzione.

Këto ambiente prodhimi janë modernizuar tërësisht sipas standardeve më të larta të teknologjisë dhe na mundësojnë që të garantojmë një përfundim efikas të barnave të cilësisë së lartë.

Në vitin 2000, në mjediset në Adlershof u instalua një njësi e re sipas standardeve më të larta, për prodhimin e solucioneve për infuzion. Në vitin 2001, u prezantua një njësi e re për prodhimin e formave të lëngëta për përdorim nga goja.

Në prill 2003, u hap një ndërtesë moderne prodhimi me 11 linja prodhimi për paketimin e tabletave, kapsulave dhe tabletave të veshura.

Në vit, prodhohen rreth 270 milion pako barnash nga një staf prej 339 vetësh. Këto barna përdoren në të gjithë botën për trajtimin e sëmundjeve.

Ne gjithashtu ua ofrojmë ekspertizën e veçantë të grupit tonë edhe kompanive të tjera farmaceutike. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi të na kontaktoni në:

Tel.: (+49) 030-6707-2313
Faks: (+49) 030-6707-2508


KËRKIMI