Meta menu


Produkte OTC

Për informacione mbi fletëpalosje për pacientin shikoni 'Informacion për publikun"

Fastum® gel

Eudorlin® Extra

Eudorlin® Extra

Largon shpejt dhimbjen e kokës
Eudorlin Extra® ka avantazhet e një forme specifike galenike me profilin e shkëlqyer farmakologjik të ibuprofen.
Forma e vecantë galenike e Eudorlin® Extra siguron që:

  1. tableta të shpërbëhet shpejt në stomak brenda minutës së parë
  2. absorbimi i substancës fillon brenda 5 minutave
  3. përqëndrimet plazmatike maximale (>10 μg/ml) të arrihen brenda 10 minutave

Duke dhënë një fillim të shpejtë të vepimit farmakologjik

Flavamed® shirup, Flavamed® tableta

Lioton® gel

Lioton® gel

Për këmbë të lehta dhe të shëndetshme
Lioton® gel është një preparat farmaceutik, në trajtën e xhelit, për përdorim të jashtëm, që përmban heparinë. Ai është i vlefshëm, kur përdoret i vetëm ose sëbashku me trajtimin sistemik, në ato gjendje të sëmura, me natyrë inflamatore ose traumatike, të cilat përfitojnë nga veprimi lokal antieksudativ, antiedematoz, antikoagulant dhe disinfiltrant i tij.

Lioton® gel falë vetive të tij ka një fushë të gjerë përdorimi, kryesisht në trajtimin lokal të patologjive inflamatore të venave, në kushtet e mjekësisë së sëmundjeve të brendshme, kirurgjisë vaskulare, traumatologjisë apo ortopedisë.
Toleranca, si lokale ashtu edhe e përgjithshme, është shumë e mirë.

Espumisan® Emulsion, Espumisan® kapsula

Mezym® F

Mezym® F

Komoditet gjatë cdo vakti ngrënie

Efektiv dhe tolerueshmëri e shkëlqyer në insuficiencën ekzokrine pankreatike
Ndihmon në përmirësimin e shpejtë të tretjes.
Mundëson clirimin dhe veprimin e shpejtë të enzimave në vendin ku ato janë efektive për tretjen në duodenum dhe jejunum

Ndihmon në përmirësimin e simptomave si :
Rëndesë në stomak
Diskomfort të stomakut
Bark i fryrë
Tretje e pamjaftueshme si rezultat i funksionit të dëmtuar ekzokrinë të pankreasit

Vepron menjëherë:
Siguron enzimat aty ku ato janë të nevojshme në duodenum
Siguron shpërbërjen e ushqimit
Përmban enzima naturale digjestive
Lipase
Amylase
Protease
Zgjdhje natyrale e tretjes në rastet e dëmtimit të funksionit ekzokrinë të pankreasit

Profil të shkëlqyer sigurie
Nuk ka risk mbidozimi
Mund të merret për një kohë të gjatë
Mund të përdoret nga gratë shtatzëna ose në laktacion
Mund të merret nga njerëz që vuajnë nga diabeti

Dozimi
2 - 4 tableta gjatë ngrënies


KËRKIMI