Udhëzime udhëtimi dhe detaje të kontaktit

Mbërritja këtu

Adresa dhe detajet e kontaktit
BERLIN-CHEMIE AG
Zyra e Përfaqësisë Berlin-Chemie AG
Rruga e Kavajës, Ndertesa 1, Hyrja 11, Apartamenti 1
Tirana

Telefon: +355 (0) 42 25 99 08

E-mail: albania@berlin-chemie.com

Tregoni vendndodhjen në Hartat e Google

Kontakt

 

Na dërgoni një mesazh

 

Pyetjet dhe komentet tuaja janë të rëndësishme për ne. Pyetjet tuaja do të shqyrtohen nga specialistët tanë kompetentë. Do të provojmë t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Ju lutemi të plotësoni formularin e kontaktit.

Fushat e shënuara me * janë të detyrueshme.

Tema të tjera