Meta menu
Lajmet

Master Kurse në kardiologji për mjekët e familjes.

Master Kursi ka nisur në vitin 2009 dhe është në vazhdim për vitin 2010.

Më tepër

Ranexa®

Inovacion për trajtimin e angina pektoris

Më tepër

Espumisan® Emulsion

Zgjedhja e duhur për trajtimin e dhimbjeve të barkut të bebit tuaj

Më tepër

BERLIN-CHEMIE/MENARINI Shqipëri
Zyra e Përfaqësisë Berlin-Chemie AG
Rruga e Kavajës, Pall. 3, Sh. 9, Ap. 2
Tirana

Tel: +355 (0) 42 25 99 08
Fax: +355 (0) 42 27 48 12
E-mail: albania@berlin-chemie.com

Cilësia e barit është e para

BERLIN-CHEMIE zhvillon, prodhon dhe tregton produkte farmaceutike


Zyra përfaqësuese e Berlin-Chemie AG në Shqipëri vepron në emër të BERLIN-CHEMIE, një degë e MENARINI Group. Grupi MENARINI ka zënë një vend kryesor në tregun farmaceutik italian prej shumë vitesh. Formuar në 1886 dhe me zyra qendrore në Firence, kompania MENARINI u zhvillua ndër breza për t’u bërë një kompani farmaceutike globale, e menaxhuar nga pronari.

MENARINI ndjek dy objektiva strategjike: kërkimi dhe internacionalizimi. Të dyja përpjekjet bëjnë të mundur që produktet e reja të përdoren me sukses, duke kënaqur pacientët në të gjithë botën. MENARINI Group gëzon një reputacion të shkëlqyer në mbarë botën si një partner efikas dhe i besueshëm. Kjo vlen si për zhvillimin e barnave të reja, ashtu dhe për komunikimin e të rejave shkencore.

BERLIN-CHEMIE përfiton gjithashtu nga kjo mënyrë të menduari, e bazuar në partneritet. Strategjinë e grupit e kemi vazhdimisht në rend të ditës.


KËRKIMI


MË SHUMË PËR MENARINI

Menarini Group logo

Për më shumë informacion rreth Menarini, ju lutemi vizitoni faqen e internetit www.menarini.com  External Link